Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí stehna v rýži s hráškem

fotka Krůtí stehna v rýži s hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Krůtí stehna v rýži s hráškem:

600 g krůtích stehen  | 80 g slaniny  | 1 cibule  | 300 g rýže  | 200 g mraženého hrášku  | 2 stroužky česneku  | 50 g tvrdého sýra  |  mletý pepř  |  majoránka  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí stehna v rýži s hráškem:

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozpustíme ji, zpěníme na ní drobně nakrájenou cibuli, vložíme osolená krůtí stehna a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme vývarem. Měkká stehna vyjmeme a vykostíme. Rýži propláchneme ve studené vodě a pak ji asi 2 minuty povaříme. Scedíme, necháme okapat a zalijeme šťávou, v níž jsme dusili maso, přidáme utřený česnek, majoránku, pepř, podušený hrášek, nakrájené krůtí maso, vše promícháme, v kastrole zalijeme vodou tak, aby tekutina sahala asi dva centimetry nad rýži. V troubě pak vše pečeme asi 20 minut. Při podávání vytvoříme z rýže na talíři naběračkou kopečky, které posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Krůtí stehna v rýži s hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí stehna v rýži s hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !