Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí závitky na švédský způsob

fotka Krůtí závitky na švédský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí závitky na švédský způsob:

600 g krůtích prsou  |  hladká mouka  | 100 g šunky  | 100 g plátkového sýra  |  olej  |  vývar  | 2 dl šlehačky  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí závitky na švédský způsob:

Z masa nakrájíme větší plátky, které opatrně naklepeme. Mouku smícháme se solí a pepřem a řízky v ní po obou stranách obalíme. Pak na každý plátek položíme plátek šunky a sýra. Plátky zavineme, spíchneme párátky. V kastrolu rozpálíme olej, závitky po všech stranách prudčeji opečeme, pak je zalijeme vývarem, kastrol přikryjeme pokličkou a závitky dusíme asi 30 minut. Měkké závitky vyjmeme, do šťávy přilijeme šlehačku, podle chuti ještě opepříme a osolíme, povaříme a procedíme. Závitky zbavíme párátek, na talíři je přelijeme omáčkou a podáváme s rýží nebo knedlíkem.


Fotky receptu Krůtí závitky na švédský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí závitky na švédský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !