Postup přípravy receptu Krůtí závitky s fazolkami a rajčaty:
Fazolky vaříme v osolené vodě asi 10 minut (čerstvé předtím očistíme a omyjeme). Cibuli a česnek oloupeme a najemno posekáme. Mandle dozlatova opražíme na 1 lžíci rozehřátého oleje. Přidáme třetinu cibule a česneku. Krátce podusíme a necháme trochu vychladnout. Tymián opereme, vodu setřepeme, lístky otrháme a polovinu jich najemno nasekáme. Ovčí sýr rozdrobíme a dohladka utřeme se žloutky, mandlemi a tymiánem. Osolíme jej a opepříme.
Krůtí plátky omyjeme, osušíme a naklepeme. Z obou stran je osolíme a opepříme. Poté na ně podélně naneseme sýrový krém. Na každý plátek přidáme 3 přepůlené fazolky. Okraje plátků dotenka naklepeme, maso zavineme a sepneme. V pánvi rozehřejeme 3 lžíce olivového oleje a závitky na něm ze všech stran opečeme. Přidáme další třetinu cibule a česneku a krátce vše opečeme. Přilijeme 150 ml zeleninového vývaru a vaříme do zhoustnutí. Přilijeme zbývající vývar a dusíme asi 20 minut na středním ohni.
Rajčata omyjeme, rozpůlíme, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a dáme na něj rajčata řeznou plochou dolů. Poté je vyjmeme a uchováváme horká. V uvolněné pánvi podusíme zbývající cibuli a česnek. Přidáme rajčata a fazolky. Přikryjeme poklicí a vše prohřejeme. Závitky vyjmeme a udržujeme horké. Omáčku přecedíme, přimícháme do ní zahušťovač a krátce ji povaříme, osolíme a opepříme. Do omáčky vložíme závitky a podáváme je s fazolkami a bagetou.