1 kg vinné klobásy, vymáčknuté ze střívka
| 10 žampionů, oloupaných a pokrájených
| 2 lžíce másla
| 1 malou bagetu, nakrájenou na plátky
| 100-150 ml bílého vína
| 1 vejce
| pepř
| olej na potření
Postup přípravy receptu Kuličky z vinné klobásy:
1. Bagetu zalijte vínem. Na pánvi rozpalte máslo a asi deset minut na něm poduste houby.
2. Klobásu smíchejte s kaší z bagety, s vejcem a se žampiony. Opepřete, promíchejte a lžící tvarujte kuličky jako vlašské ořechy. Klaďte je na pečicí papír, potřete olejem a pečte při 180/160 stupních dozlatova; trvá to asi dvacet minut.
Fotky receptu Kuličky z vinné klobásy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!