Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kurdské plněné taštičky

fotka Kurdské plněné taštičky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Kurdské plněné taštičky:

370 g mouky  | 125 ml mléka  | 20 g droždí  | 80 g másla  | 2 vejce  | 150 g slaniny  | 100 g žampiónů  | 2 cibule  | 4 lžíce kyselé smetany  | - máslo  | - pepř  | - sůl

Postup přípravy receptu Kurdské plněné taštičky:

Mouku prosejeme, doprostřed rozdrobíme droždí v a smícháme s trochou vlažného mléka. Necháme 20 minut kynout. Přidáme máslo, jedno vejce, zbytek mléka sůl a pak s moukou a kváskem hněteme dokud není těsto hladké. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme, přidáme nakrájené žampiony, přimícháme kyselou smetanu. Pánev teď odstraníme z ohně a přidáme nasekanou petrželovou nať. Z těsta vyváleného asi na 1,5 cm vykrajujeme kolečka o průměru 8 cm. Na každé kolečko dáme připravenou směs, okraje potřeme rozšlehaným vejcem a přeložíme. Okraje pevně stlačíme k sobě, necháme ještě chvíli kynout. Pečeme maximálně 25 minut v předehřáté troubě při 180 °C.


Fotky receptu Kurdské plněné taštičky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kurdské plněné taštičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !