Postup přípravy receptu Kuře na koriandru a limetkách:
1. Nasekejte najemno stroužky česneku a koriandr a pak míchejte s drceným černým pepřem, hnědým cukrem, limetkovou šťávou, sojovou omáčkou, thaiskou rybí omáčkou (k dostání např. v hypermarketech Tesco) a slunečnicovým olejem až do stavu, kdy směs bude jednolitá. V takto vzniklé marinádě nechejte kuřecí prsa proležet alespoň jednu, lépe dvě hodiny.
2. Pro přípravu použijte předehřátou pánev s vystouplými žebry nebo větší "teflonku", v níž připravujte kuřecí prsa po 7-8 minut na každé straně až budou mít pěkně zlatavou barvu s vyznačenými čárami po žebrech (samozřejmě použijete-li žebrovanou pánev - budete-li pracovat s obyčejnou teflonkou, tak na ta vyznačená žebra na kuřeti nečekejte, nedočkali by jste se a nikdo by to nejedl...). Takto připravené kuře můžete servírovat za tepla i za studena, ozdobené koriandrovými lístky.