Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuře na rozmarýnu a tymiánu

fotka Kuře na rozmarýnu a tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře na rozmarýnu a tymiánu:

1 kuře  | 100 g slaniny  | 2 bobkové listy  |  rozmarýn  |  tymiánu /čerstvého/  |  sůl  |  pepř  |  popř. nádivka

Postup přípravy receptu Kuře na rozmarýnu a tymiánu:

Kuře omyjeme a osušíme, ponecháme v celku. Zevnitř potřeme solí a pepřem. Můžeme dovnitř dát i nádivku z housky, mléka, vaječného bílku a bylinek, ale není to nutné. Kuře položíme do pekáče prsíčky dolů a podlijeme vodou. Nemáme-li nádivku, dáme dovnitř kuřete hrst rozmarýnu a tymiánu. Bylinky naklademe na kuře také zvenčí. Navrch položíme plátky slaniny nebo uzeného boku. Pečeme v rozehřáté troubě při 200 stupních celsia asi 75 minut. Každých deset minut poléváme kuře šťávou a v případě potřeby poléváme teplou vodou. Potom kuře obrátíme a 15 minut dopékáme prsíčky nahoru. Podáváme s osmaženým bramborem, nebo jen s bramborem vařeným. Celková doba přípravy asi 100 minut.


Fotky receptu Kuře na rozmarýnu a tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře na rozmarýnu a tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !