Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře na smetaně s jablky, celerem a kořením

fotka Kuře na smetaně s jablky, celerem a kořením
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuře na smetaně s jablky, celerem a kořením:

1 kuře  | 2 jablka  | 100 g celeru  | 1 cibule  | 250 ml sladké smetany  | 50 g másla  | 20 g hl. mouky  |  pepř  |  nové koření  |  hřebíček  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuře na smetaně s jablky, celerem a kořením:

Porce kuřete osolíme. Na rozpáleném másle zpěníme na drobno pokrájenou cibuli, přidáme na nudličky pokrájený celer, na hrubo nastrouhaná, oloupaná jablka, hřebíček, nové koření, mletý pepř a vše krátce orestujeme. Do tohoto základu dáme maso, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni za občasného obracení masa do změknutí. Měkké maso vyjmeme, také hřebíček a nové koření. Mouku rozšleháme ve smetaně, přidáme do šťávy a dobře povaříme. Maso pak vložíme zpět do omáčky a krátce prohřejeme. Podle chuti přisolíme.


Fotky receptu Kuře na smetaně s jablky, celerem a kořením:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře na smetaně s jablky, celerem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !