Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře s jablky a pomeranči

fotka Kuře s jablky a pomeranči
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuře s jablky a pomeranči:

1,5 kg kuřete  | 600 g brambor  | 300 g jablek  | 1 cibule  |  bobkový list  | 3 snítky petrželky  | 1 řapíkatý celer  |  nastrouhaná kůra z jednoho pomeranče  | ¼ mletého hřebíčku  | ¾ lžičky mleté skořice  | ¼ mletého nového koření  |  sůl  |  mletý černý pepř  | 300 ml pomerančové šťávy  | 1 lžíce oleje  | 3 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Kuře s jablky a pomeranči:

Kuře na hřbetu rozřízneme a položíme na plocho. Brambory, jablka a cibuli narovnáme do vymazané zapékací misky, přidáme bobkový list, petrželku, celer a pomerančovou kůru. Posypeme hřebíčkem, novým kořením, skořicí, osolíme opepříme. Kuře položíme do misky kůží nahoru, posypeme solí a pepřem, přelijeme pomerančovou šťávou, potřeme olejem a posypeme strouhankou. Pečeme 1 ¼ hodiny. Odstraníme bobkový list a podáváme.


Fotky receptu Kuře s jablky a pomeranči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře s jablky a pomeranči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !