Postup přípravy receptu Kuře v kari kabátku:
Kuře omyjeme osušíme a rozporcujeme na malé porce. Můžeme odkostit, ale není to nutné. Maso jen mírně posolíme. Porce naložíme do předem připravené omáčky ze sójové omáčky, kari koření, rozmačkaného česneku, oleje, hořčice a magi. Necháme alespoň tři hodiny odležet. Poté okapané kousky kuřete obalíme v mouce smíchané s kari kořením. Na pánvi na rozpáleném oleji upečeme doměkka. Upečené maso vyjmeme a do výpeku vlijeme zbytek omáčky, ve které jsme měli kuře naložené, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, osmažíme a podle potřeby podlijeme trochou vody, nebo zahustíme hotovou tmavou jíškou. Dusíme, dokud není cibule měkká. Vznikne nám chutná omáčka, kterou kuře v kari kabátku na talíři poléváme.
Omáčkou přelijeme i rýži, která je jako příloha ke kuřeti v kari kabátku nejlepší.