Postup přípravy receptu Kuře v marinádě z medu, hořčice a kopru:
Kuřecí prsa krátce omyjte pod tekoucí vodou a vysušte. Pečící plech vyložte alobalem a prsa na něj rozložte. Z hořčice a medu vymíchejte marinádu. Čerstvý kopr jemně nasekejte a přidejte do marinády. Máte-li pouze sušený kopr, pak stačí jen 1 lžíce. Pomeranč dobře omyjte, osušte a kůru jemně nastrouhejte. 1 lžíci kůry přidejte k marinádě a zamíchejte. Kuřecí prsa potřete marinádou, obraťte a potřete také druhou stranu. Do rozehřáté trouby dejte plech s kuřecími prsy a při střední teplotě pečte asi 30 minut. Když naříznete hotová prsíčka ostrým nožem na silnější straně a vyteče čistá šťáva, je maso upečené. Při servírování obložte plátky pomeranče.
Fotky receptu Kuře v marinádě z medu, hořčice a kopru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!