Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2025
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře z Terama

fotka Kuře z Terama
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře z Terama:

1 ks kuřete  | 5 ks rajčat  | 5 ks žampiónů  | 1 ks cibule  | 3 stroužky česneku  | 1 sklenka bílého vína  | svazek petrželové natě  | špetka oregana  | špetka soli  | špetka pepře  | 1 lžička cukru  | 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Kuře z Terama:

Kuře nakrájíme na menší porce, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran dozlatova. Stáhneme oheň a přidáme nadrobno nasekanou cibuli, na plátky nakrájený česnek, cukr a společně opékáme. Po čtvrthodině zalijeme vínem a po chvíli přidáme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata. Okořeníme oreganem. Podle potřeby můžeme přidat ještě trochu vína a vody. Pak vše pod pokličkou dusíme. Mezitím na troše oleje opékáme na plátky nakrájené a lehce osolené žampióny. Mícháme je, až se vydusí tekutina, kterou pustily, a osmahnou se. Poté je přidáme k dušenému masu. Při podávání posypeme nasekanou petrželovou natí.


Fotky receptu Kuře z Terama:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře z Terama
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !