Postup přípravy receptu Kuřecí fricassee v avokádu:
Kuřecí prsa opečeme na části oleje a necháme vystydnout. Studené maso nakrájíme na malé kostičky. Houby očistíme, nakrájíme na plátky, opečeme na oleji, vyndáme je do síta, ve kterém je necháme okapat. Ke šťávě z hub přidáme víno a vydusíme až na malý zbytek, přidáme smetanu, houbový vývar a rajský protlak, promícháme, necháme projít varem a hned stáhneme z tepla. Ochutíme citronovou šťávou y přiostříme pálivou paprikou nebo tabascem. Avokádo omyjeme, podélně rozkrojíme a půlky plodu otočíme proti sobě, aby se uvolnila pecka. Pecku vyjmeme, dužninu vydlabeme lžící tak, aby zůstal jen asi 0,5 cm okraj. Vydlabanou dužninu nakrájíme na kostky. Maso, žampiony, a kostky avokáda vmícháme do vychladlé omáčky a naplníme skořepinu.