Postup přípravy receptu Kuřecí frikasé s liškami:
Cibulky nasekáme nadrobno. V pánvi rozpustíme polovinu másla a cibulky na něm orestujeme. Vmícháme osolená rozšlehaná vejce a mícháme, až se srazí. Pak necháme vychladnout.
Kuřecí prsa rozdělíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Každý plátek poklademe trochou vaječné nádivky, stočíme do roládky a upevníme párátky. Závitky pozvolna opékejte na rozehřátém oleji ze všech stran dozlatova. Hotové vyjmeme a uchováme v teple.
Výpek zaprášíme moukou. Krátce orestujeme, zalijeme vínem a rozmícháme. Šťávu dle potřeby rozředíme vývarem a 10 minut povaříme. Pak vmícháme nasekané bylinky.
Lišky očistíme, krátce orestujeme na zbylém másle a osolíme. Kuřecí roládky rozdělíme na talíře, přelijeme bylinkovou šťávou a doplníme opečenými liškami. Podáváme s vařenými brambory.