Vložil: | sowinka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 95 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí játra na červeném víně:
500 g kuřecích jater
| 1 cibule
| mletá červená paprika
| olej
| mletý pepř
| vegeta
| 3 pl kečupu
| 5 pl červeného vína
| voda
| solamyl
Postup přípravy receptu Kuřecí játra na červeném víně:
Játra očistíme, omyjeme a pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme játra a krátce orestujeme. Přidáme mletou červenou papriku, mleté černé koření, vegetu, kečup a červené víno. Podle potřeby dolejeme vodu (podle toho, kolik chceme mít omáčky) a dusíme. Ve vodě rozmícháme solamyl. Těsně před dokončením omáčku zahustíme solamylem (přilévejte pomalu za stálého míchání, dokud nedosáhnete požadované hustoty).
Fotky receptu Kuřecí játra na červeném víně:
Fotky vložil: evabel,Anirak,oko,MichelePrg,kozaroza