Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.06. 2025
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí játra v bramborákovém obalu

fotka Kuřecí játra v bramborákovém obalu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuřecí játra v bramborákovém obalu:

1 kg kuřecích jater  | 1-2 špetky majoránky  | 3 stroužky česneku  |  olej na smažení  |  směs na bramboráky

Postup přípravy receptu Kuřecí játra v bramborákovém obalu:

Bramborákovou směs vysypeme do misky a přidáme ingredience podle návodu. Podle chuti přidáme majoránku, česnek a důkladně promícháme.

Očištěná játra osušíme v utěrce, aby na nich lépe směs držela.

Rozpálíme olej nebo tuk, který používáme na smažení. Játra ponoříme do směsi a dáváme na rozpálený tuk, kde je osmažíme dozlatova.

Kuřecí játra v bramborákovém obalu podáváme s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.


Fotky receptu Kuřecí játra v bramborákovém obalu:

Kuřecí játra v bramborákovém obalu
Fotky vložil: sylver 
Hodnocení receptu Kuřecí játra v bramborákovém obalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles