Postup přípravy receptu Kuřecí maso s fazolovými lusky:
Na přípravu potřebujeme dvě pánve.
Nerozmrazené fazolky vysypeme na rozehřátou pánev s polovinou oleje a krátce osmažíme
Maso nakrájíme na malé plátky asi 0,5 cm silné a rozmícháme se suchým Solamylem, pak přidáme vejce a promícháme.
Rozehřejeme druhou pánev s druhou polovinou oleje, vložíme maso a rychle mícháme a oddělujeme plátky od sebe, aby se neslepily. Až maso zbělí, asi za 2 minuty, přidáme do pánve předsmažené fazolky.
Takto pohromadě smažíme ještě asi 5 minut, což stačí fazolkám ke změknutí. Pak přidáme kmín, Vegetu, sůl a úplně na závěr česnek nakrájený na nudličky. Stáhneme ze sporáku - je to hotovo. Česnek by měl zůstat téměř syrový.
Toto jídlo nemá skoro žádnou šťávu, tak jako přílohu doporučuji třeba opečené brambory.