Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Květák zapečený s hermelínem

fotka Květák zapečený s hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Květák zapečený s hermelínem:

1 květák (střední)  | 100 g anglické slaniny  | 100 g měkkého salámu (ale nemusí být)  | 2 vejce  | 1 větší hermelín  |  pepř  |  sůl  |  muškátový oříšek  |  máslo na vymazání pekáčku  |  zelená petrželka nebo pažitka

Postup přípravy receptu Květák zapečený s hermelínem:

Květák rozebereme na růžičky, omyjeme a uvaříme do poloměkka ve slané vodě. Slaninu nakrájíme na kostičky, osmažíme na pánvičce. Hermelín si nastrouháme nahrubo, salám nakrájíme na drobné kousky. Pekáček vymažeme máslem, rozprostřeme v něm růžičky květáku smíchané se salámem, osolíme, opepříme, okořeníme nastrouhaným muškátovým oříškem, posypeme osmaženou slaninou a dáme péct. Po asi 10' zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme hermelínem a zapékáme, až sýr vytvoří kůrčičku. Na talíři pak můžeme posypat jemně nasekanou petrželkovou natí nebo pažitkou. Jako příloha je vhodný rajčatový salát.


Fotky receptu Květák zapečený s hermelínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květák zapečený s hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !