Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu

fotka Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu:

1 květák  | 200 g anglické slaniny  | 1 cibule  | 2 tavené sýry  |  máslo  | 100 ml mléka  | 100 ml smetany  |  hladká mouka, sekaná petrželka  |  muškátový oříšek, podrávka, pepř

Postup přípravy receptu Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu:

Květák rozebereme na růžičky a asi 5 minut povaříme v osolené vodě.
Slaninu nakrájíme na nudličky a spolu s velmi drobně nasekanou cibulkou ji opékáme asi 10 minut. Podle potřeby přidáme máslo. Zasypeme asi dvěma lžícemi hladké mouky, promícháme a zalijeme mlékem a smetanou. Uvaříme hustý bešamel, ve kterém necháme rozpustit tavené sýry. Osolíme, opepříme, postrouháme muškátovým oříškem a případně dochutíme vegetou.
Bešamel dobře promícháme s povařeným květákem, vsypeme do zapékací misky a vložíme do trouby rozehřáté na 200°C asi na půl hodiny.


Fotky receptu Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu:

Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Květák zapečený v sýrovo-slaninovém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !