Použité suroviny receptu Květákový nákyp s mletým masem:
1 květák
| 400 g mletého masa
| 1 cibule
| 2 lžíce másla
| 4 vejce
| sůl
| tuk na vymaštění pekáčku
Postup přípravy receptu Květákový nákyp s mletým masem:
Květák rozebereme na větší růžičky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Mleté maso osmahneme na másle s jemně nakrájenou cibulí, podlijeme vývarem z květáku a podusíme doměkka. Přidáme nasekaný uvařený květák, vmícháme žloutky a do směsi vmícháme hustý sníh ušlehaný z bílků. Směs dáme do vymaštěného pekáčku zapečeme dozlatova. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.
Fotky receptu Květákový nákyp s mletým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!