Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynutý povidlový šnek

fotka Kynutý povidlový šnek
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kynutý povidlový šnek:

600 g hl. mouky  | 200 g krup. cukru  | 300 g povidel  | 3 dl mléka  | 2 vejce  | 42 g droždí  | 2 sáčky van. cukru  | 80 g oleje  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: mouka na vál a tuk na vymazání formy

Postup přípravy receptu Kynutý povidlový šnek:

1. Droždí a špetku cukru rozmícháme v trošce mléka a nechejte v teple 15 minut kynout. Do mísy prosejte mouku, přidejte vejce, krupicový cukr a vanilínový cukr, olej, vlažné mléko a špetku soli, přilijte vzešlý kvásek a vypracujte hladké těsto. Mísu přikryjte utěrkou, uložte na teplé místo a nechte 30-40 minut kynout.
2. Vykynuté těsto přeložte na pomoučený vál a vyválejte na plát ve tvaru šály.
3. Těsto potřete povidly a sviňte.
4. Svinuté těsto vložte do vyšší vymazané formy nebo kastrůlku a nechejte na teplém místě opět 30-40 minut kynout.
Pak formu vložte do trouby vyhřáté na 170 °C a pečte 40-50 minut dozlatova.
Hotový koláč nechejte prochladnout, nakrájejte a podávejte.




Fotky receptu Kynutý povidlový šnek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynutý povidlový šnek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !