Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kysané zelí po alsasku

fotka Kysané zelí po alsasku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kysané zelí po alsasku :

700 g kysaného zelí  | 2 cibule  | 30 g sádla  | 2 jablka  | 250 ml vývaru z masoxu  | 12 hořčičných semínek  | 4 zrnka pepře  | 4 uzené kotlety  | 4 párky  |  bílé víno  |  sůl

Postup přípravy receptu Kysané zelí po alsasku :

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme překrájené zelí, očištěná, oloupaná jablka pokrájená na nudličky a hořčičná semínka a pepř svázané v kousku řídkého plátna a zalijeme vínem a vývarem tak, aby zelí bylo jen potopeno. Přivedeme je k varu. Přidáme uzené kotlety a dusíme pod pokličkou. Párky uvaříme. Měkké zelí rozdělíme na talíře, obložíme je kotletami a párky a podáváme s vařenými barambory.


Fotky receptu Kysané zelí po alsasku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kysané zelí po alsasku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !