Postup přípravy receptu Kýta v hořčici a zelenině:
Maso nakrájíme na kousky, smícháme s hořčicí a necháme 2 hodiny v chladu uležet.
Cibuli posekáme nahrubo. Velká rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Papriky zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky.
V tlakovém hrnci rozehřejeme trochu oleje, osmahneme na něm cibuli do zesklovatění a přidáme maso. Za stálého míchání opečeme do zatažení. Přisypeme pokrájená rajčata a papriky, osolíme, opepříme, podlijeme maličko vodou a hrnec uzavřeme. Dusíme do změknutí masa (cca 30 minut).
Cuketu omyjeme a pokrájíme na kousky.
K měkkému masu přidáme celá malá rajčátka, pokrájenou cuketu, jíšku a ještě asi 10 minut společně podusíme. Nakonec podle potřeby dochutíme solí a chilli kořením nebo chilli omáčkou.
Podáváme s rýží.