Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labužnický králík na bílém víně

fotka Labužnický králík na bílém víně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Labužnický králík na bílém víně:

1 ks hřbet a běhy králíka  | 1 ks králičí srdce a játra  | 1 dcl bílé víno  | 40 g máslo  | 80 g slanina  | 2 stroužky česnek  |  citrón  | 2 lžíce olej  |  mletý pepř  |  sůl  |  petrželka

Postup přípravy receptu Labužnický králík na bílém víně:

Králičí hřbet a běhy protkneme slaninou, poklademe plátky másla, posolíme a v troubě pečeme do poloměkka. Přidáme směs oleje a vína, dále citrónovou šťávu, prolisovaný česnek, mletý pepř a rozsekanou petrželku. K tomu přidáme zároveň rozsekané srdce a játra a dopečeme doměkka.

K labužnickému králíkovi na bílém víně podáváme pečené brambory.


Fotky receptu Labužnický králík na bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labužnický králík na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků