Použité suroviny receptu Labužnický králík na bílém víně:
1 ks hřbet a běhy králíka
| 1 ks králičí srdce a játra
| 1 dcl bílé víno
| 40 g máslo
| 80 g slanina
| 2 stroužky česnek
| citrón
| 2 lžíce olej
| mletý pepř
| sůl
| petrželka
Postup přípravy receptu Labužnický králík na bílém víně:
Králičí hřbet a běhy protkneme slaninou, poklademe plátky másla, posolíme a v troubě pečeme do poloměkka. Přidáme směs oleje a vína, dále citrónovou šťávu, prolisovaný česnek, mletý pepř a rozsekanou petrželku. K tomu přidáme zároveň rozsekané srdce a játra a dopečeme doměkka.
K labužnickému králíkovi na bílém víně podáváme pečené brambory.
Fotky receptu Labužnický králík na bílém víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!