Použité suroviny receptu Lahodné vepřové kotlety v jogurtu:
olej
| 500 g vepř. kotlet bez kosti
| 500 g jogurtu
| 2 str. česneku
| kari
| mletý zázvor a skořice
| 3 lžičky oliv. oleje
| sůl
| na ozdobu
| 1 citrón
Postup přípravy receptu Lahodné vepřové kotlety v jogurtu:
Do marinády prolisujeme česnek. Do jogurtu vmícháme 3 lžíce oleje, česnek, špetku soli a zbylé koření.
Vepřové kotlety vykostíme, mírně naklepeme a vložíme na 12 hodin do připravené marinády.
Po nejméně 12 hodinách kotlety vyndáme, necháme je okapat a opečeme v rozpáleném oleji po obou stranách.
Podáváme s plátkem citronu a zbytkem marinády, kterou jsme zamíchali do výpeku a nechali prohřát.
Fotky receptu Lahodné vepřové kotlety v jogurtu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!