MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lahodný banán s karemelem a šlehačkou

fotka Lahodný banán s karemelem a šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 62

Použité suroviny receptu Lahodný banán s karemelem a šlehačkou:

250 ml šlehačky  | 4 banány  | krém  | 3 lžíce cukru  | 1 karamel. pudink  | 1 lžíce másla  | 750 ml mléka  | na ozdobu mandle a hořká čokoláda

Postup přípravy receptu Lahodný banán s karemelem a šlehačkou:

Pudinkový prášek promícháme s cukrem a prošleháme s 200 ml mléka. Zbývající mléko přivedeme k varu, přilijeme rozmíchaný pudink a vše za stálého šlehání povaříme asi 1 minutu. Odstavíme, přidáme máslo a necháme vychladnout.
Mandle usekáme nadrobno, čokoládu nastrouháme na hoblinky. Ze smetany připravíme tuhou šlehačku.
Banány podélně rozkrojíme. Jedny půlky banánů rozdělíme na talířky řezem dolů a přelijeme krémem a hustě nazdobíme šlehačkou. Z ostatních půlek nakrájíme plátky asi 3 mm silné, které zapichujeme nastojato vedle sebe do šlehačky. Tím vytvoříme hřebínek, který posypeme sekanými mandlemi a čokoládou.



Fotky receptu Lahodný banán s karemelem a šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lahodný banán s karemelem a šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !