Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Langoše na více způsobů

fotka Langoše na více způsobů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Langoše na více způsobů:

1 vejce  | 50 g droždí  | 1 kelímek Rama Cramefine zakysaný krém  | 35 dkg hladké mouky  | 1/2 lžička soli  | podle potřeby mléko nebo voda

Postup přípravy receptu Langoše na více způsobů:

Všechny suroviny zpracujeme na těsto. Mikroténový sáček vymažeme olejem a těsto v něm dáme do ledničky na 2 hodiny kynout. Pečeme na oleji. Podáváme: a) posypané strouhaným sýrem a pokapané kečupem nebo b) potřené česnekem a osolené nebo c) potřené zavařeninou nebo d) strouhaný sýr Nivu s česnekem rozmícháme s horkým mlékem, můžeme přisypat pažitku.


Fotky receptu Langoše na více způsobů:

Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Langoše na více způsobů
Fotky vložil: Natural,piskotik,uznevim,vilka,plan 
Hodnocení receptu Langoše na více způsobů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !