Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Legionářské řezy

fotka Legionářské řezy
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Legionářské řezy:

4 ks žloutek  | 400 g polohrubá mouka  | 200 g máslo  | 1/2 balíčku kypřící prášek do pečiva  | 100 g cukr moučka  | 1 ks rybízová marmeláda  | 100 g cukr moučka  | 4 ks bílek  | 150 g kokosová moučka nebo mleté ořechy

Postup přípravy receptu Legionářské řezy:

Vyšší plech vymažeme nebo vyložíme pečícím papírem. Máslo nakrájíme na kostky a necháme změknout. Na vál prosejeme mouku s kypřícím práškem a cukr. Přidáme žloutky, máslo a vypracujeme hladké těsto. To necháme chvilku odpočinout. Zatím si předehřejeme troubu.

Odpočinuté těsto rovnoměrně namačkáme na připravený plech a potřeme jej marmeládou.

Bílky ušleháme v tuhý sníh. Lehce vmícháme cukr a kokos nebo mleté ořechy. Bílkovou hmotu natřeme na marmeládu. Legionářské řezy vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Upečené legionářské řezy nakrájíme na kostky a můžeme podávat.


Fotky receptu Legionářské řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Legionářské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !