Použité suroviny receptu Lehký jogurtový koláč s ovocem:
2 žloutky
| 100 g polohrubé mouky
| 140 g hladké mouky
| 50 g rostlinného tuku
| 3 lžíce mléka
| 0,2 l bílého jogurtu
| 150 g moučkového cukru
| 1 prášek do pečiva
| 1 vanilkový cukr
| 500 g ovoce
| 120 g másla
| 120 g cukr moučka
| 60 g polohrubé mouky
| 60 g kokosové moučky
Postup přípravy receptu Lehký jogurtový koláč s ovocem:
Tuk, žloutky, mléko, jogurt, moučkový a vanilkový cukr ušleháme. Do vzniklého těsta vmícháme mouku smíchanou s kypřicím práškem a zlehka promícháme. Těsto vlijeme na předem vymazaný a vysypaný plech, položíme libovolné ovoce, které jemně vmáčkneme, posypeme drobenkou a pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 30-40 minut.