Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lehký zeleninový nákyp

fotka Lehký zeleninový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Lehký zeleninový nákyp:

4 lžíce hrozinek  | 500 g květáku  | 350 ml smetany na šlehání  | 100 g strouhaného parmazánu, ementálu nebo medelandu  |  strouhaný muškátový oříšek  | 500 g brokolice  |  sůl  | 3 vejce  |  pepř  | 75 g krájené šunky od kosti

Postup přípravy receptu Lehký zeleninový nákyp:

Hrozinky nechíme ve vlažné vodě asi 20 minut nabobtnat, pak je slijeme a nechéme okapat. Očištěnou brokolici a květák rozložíme na malé růžičky a ve slané vodě blanšírujeme. Pak je v cedníku ochladíme pod studenou tekoucí vodou a necháme okapat. Smetanu rozmícháme s vejci, parmazánem, solí pepřem a muškátovým oříškem. Na dno ohnivzdorné misky dáme tuk a na něj poklademe květák a brokolici. Šunku nakrájíme na proužky a spolu s hrozinkami rozložíme na zeleninu. Vše zalijeme připravenou směsí ze smetany, vajec a sýra a necháme v troubě předehřáté na 200°C 25-30 minut zapéct.


Fotky receptu Lehký zeleninový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lehký zeleninový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !