Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Lilek s vepřovým masem a fazolemi:
400 g vepřové maso - kýta nebo plec
| 250 g lilek
| 200 g fazole
| 2 lžíce olej
| 1 lžíce máslo
| 1 ks cibule
| sůl, pepř
| pažitka
Postup přípravy receptu Lilek s vepřovým masem a fazolemi:
V kastrolu na oleji s máslem osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme vepřové maso nakrájené na malé kostky, osolíme, opepříme a asi 10 minut osmahneme. Přidáme oloupané a na kostky nakrájené lilky a vařené fazole, zamícháme a v troubě asi 30 minut zapečeme. Lilek s vepřovým masem před podáváním ozdobíme sekanou pažitkou. Podáváme s čerstvým chlebem, ale nemusí být.
Fotky receptu Lilek s vepřovým masem a fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!