Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 09.06. 2025
Dnes má svátek Stanislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lín na pepři

fotka Lín na pepři
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lín na pepři:

4 ks línů  | 2 lžíce pepře  | 2 lžíce soli  | 100 ml oleje  | 1 ks citron, pomeranč, svazek mladé petržeky, lístek bobkového listu  | 600 g syrových brambor ve slupce  | 100 g anglické slaniny  | 2 lžíce hladké mouky  | 200 ml vývaru

Postup přípravy receptu Lín na pepři:

Ryby vykucháme a dobře očistíme. Omyjeme je a pak je důkladně prosolíme, potřeme prolisovaným česnekem a opepříme. Opatrně a pečlivě je ze všech stran obalíme v hladké mouce. Připravené líny vložíme do zapékací mísy vytřené olejem. Brambory důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibulku nasekáme a anglickou slaninu rozkrájíme na kostičky. Ryby obložíme bramborami, cibulkou a anglickou slaninou. Podlijeme je ve Knorr vývarem a na povrchu rozložíme bobkový list. Vložíme do trouby a pečeme při 180 stupních asi 30-40 min. Během pečení ryby přeléváme výpekem. Lín na pepři se podává s pečenými bramborami a zdobíme citronem, pomerančem a čerstvými bylinkami.


Fotky receptu Lín na pepři:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lín na pepři
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !