Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Losos po vlámsku

fotka Losos po vlámsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Losos po vlámsku:

4 porce lososa  | 1 lžíce rybího koření  | 1/2 lžičky drceného červeného pepře  | 4 lžíce olivového oleje  | 50 ml bílého vína  | 200 nl smetany  | 1 snítka bazalky  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Losos po vlámsku:

1. Filety z lososa očištěte, opláchněte pod tekoucí vodou a osušte. Potom je posypte rybím kořením a drceným pepřem. Na pánvi rozpalte olivový olej a lososa ze všech stran asi 10 minut opékejte.
2. Na pánev s výpekem nalijte bílé víno a krátce povařte. Přilijte smetanu a společně nechte prohřát, dokud omáčka nezíská hustou konzistenci.
3. Bazalku omyjte, osušte a nasekejte do omáčky. Nakonec ji podle chuti okořeňte mletým pepřem, osolte a už jen krátce prohřejte.
4. Lososa rozdělte na talíře a přelijte bazalkovou omáčkou. Dozdobte listy salátu a bazalkovými lístky.


Fotky receptu Losos po vlámsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Losos po vlámsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !