Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Losos v rajčatovém sugo

fotka Losos v rajčatovém sugo
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Losos v rajčatovém sugo:

500 g filet z lososa nebo bílé ryby  | 100 g celeru  | 1 ks cibule  | 500 ml vývaru  |  citr.tráva  | 1 střik tabasca  | 500 g rajčat  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce másla  | 1-2 lžíce limetkové št'ávy  | 1 ks velká cuketa

Postup přípravy receptu Losos v rajčatovém sugo:

Oloupeme celer a cibuli, nakrájíme a necháme na másle zesklovatět. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Najemno nakrájíme citr.trávu a přidáme do vývaru. Rajčata přelijeme horkou vodou, zchladíme, oloupeme a nakrájíme. Přidáme do hrnce a ohřejeme. Osolíme a opepříme. Ryby nakrájíme a pokapeme limetkovou šťávou. Cuketu nakrájíme na tenké plátky. Sugo přivedeme k varu, vložíme do něj cuketu a lososa a vypneme plotnu. Necháme odstát pod pokličkou 10 minut. Nakonec lososa v rajčatové sugo okořeníme tabascem.


Fotky receptu Losos v rajčatovém sugo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Losos v rajčatovém sugo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky