poleva:
| 200 g cukru moučka
| 2 lžíce kakaa
| 150 g ztuženého tuku
| 2 lžíce rumu
| 10 lžic mléka
| těsto:
| 300 g tuku
| 2 lžíce medu
| 200 g cukru moučka
| 250 g hl. mouky
| 1 prášek do pečiva
| 2 vejce
Postup přípravy receptu Maďarské řezy:
Máslo, vejce a cukr důkladně vyšleháme, přidáme med, mléko a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme při 180°C (30 až 40 minut).
Když korpus vychladne, nakrájíme jej na řezy.
Všechny přísady na polevu dáme do hrnce a za stálého míchání necháme 5 minut vařit.
Pokrájené řezy namáčíme do polevy a obalujeme v kokosu. Dáváme je na mastný papír a až poleva ztuhne, přeložíme na tácek.
Fotky receptu Maďarské řezy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!