Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.01. 2025
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Maďarské vepřové žebírko

fotka Maďarské vepřové žebírko
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Maďarské vepřové žebírko :

750 g vepřové pečeně  |  sůl a pepř  | 100 g oleje  | 50 g slaniny  | 50 g cibule  | 500 g paprikových lusků  | 10 g hladké mouky  | 2 1/2 dl vývaru  | 75 g rajčatového protlaku  | 1/2 dl červeného vína  |  Worčestr

Postup přípravy receptu Maďarské vepřové žebírko :

Nasekaná žebírka mírně naklepeme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na horkém oleji a vyjmeme z pánve. Do výpeku nakrájíme na nudličky slaninu, částečně roztavíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a zelenou papriku, vše orestujeme, zaprášíme moukou a osmahneme, přidáme vývar, rajčatový protlak, promícháme, povaříme, zalijeme vínem, přisolíme, zakápneme worcesterem a necháme přejít varem. Žebírka klademe na talíř na zeleninovou směs. Jako přílohu podáváme hranolky nebo různě upravené brambory.


Fotky receptu Maďarské vepřové žebírko :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maďarské vepřové žebírko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !