Vložil: | Draconic |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 95 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Maďarský kančí guláš:
700 g černé zvěřiny z krku nebo plece
| 1 cibule
| 5 lžic sádla
| 1 lžička sladké mleté papriky
| dle potřeby: vývar
| dle chuti: majoránka
| 2 stroužky česneku
| 1 lžíce hladké mouky
| dle chuti: sůl a kmín
Postup přípravy receptu Maďarský kančí guláš:
Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek. Podáváme nejlépe s vařenými brambory a nakládanými houbami.
Fotky receptu Maďarský kančí guláš:
Fotky vložil: Natural,damami,tajnostii,Torta,lemurka