Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.03. 2025
Dnes má svátek Tomáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maková kynutá bábovka

fotka Maková kynutá bábovka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Maková kynutá bábovka:

500 g polohrubé mouky  | 25 g droždí  |  50 g krupicového cukru  |  250 ml vlažného mléka  | 100 g rozpuštěného másla  | 2 žloutky  | 1 vanilkový cukr  | špetka soli  |  maková nádivka

Postup přípravy receptu Maková kynutá bábovka:

V mouce uděláme důlek, do něho rozdrobíme droždí, zasypeme lžící cukru a zalijeme částí mléka. Necháme vzejít. Ve zbylém mléce si rozšleháme žloutky. K vykynutému droždí přidáme máslo, vanilkový cukr, zbytek krupicového cukru, sůl a mléko se žloutky. Vše zapracujeme na hladké těsto, vyklopíme na mírně pomoučený vál a jemně vyválíme obdélník. Ten potřeme makovou nádivkou, stočímě jako závin a vložíme do vymaštěné bábovkové formy. Necháme asi 20 min. odpočinout. Pak pečeme zvolna v předem vyhřáté troubě na 200 °C. Po vychladnutí pocukrujeme.


Fotky receptu Maková kynutá bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maková kynutá bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !