Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malínské vepřové žebírko

fotka Malínské vepřové žebírko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Malínské vepřové žebírko:

4 vepřové kotlety  | 80 g sádla nebo oleje  |  sůl, pepř  | 350 g čerstvých jablek  | 50 g másla  | 150 g křenu, bylinky na ozdobení

Postup přípravy receptu Malínské vepřové žebírko:

Vepřové kotlety očistěte a otřete čistým, mokrým hadříkem. Kosti částečně odkrojte, aby se kotlety dobře propekly. Okrajové blány nařízněte a kotlety naklepte paličkou namáčenou ve studené vodě. Osolte je, mírně opepřete a opečte po obou stranách na rozehřátém oleji. Omytá jablka zbavte jádřinců, nakrájejte na kolečka o síle jednoho centimetru a opečte na másle. Křen pečlivě očistěte, omyjte a nastrouhejte na jemném struhadle. Opečená jablka položte na kotlety a doplňte strouhaným křenem a zelenými bylinkami. Jako přílohu podávejte pečené brambory s česnekem.


Fotky receptu Malínské vepřové žebírko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Malínské vepřové žebírko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles