Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Malínské vepřové žebírko:
4 vepřové kotlety
| 80 g sádla nebo oleje
| sůl, pepř
| 350 g čerstvých jablek
| 50 g másla
| 150 g křenu, bylinky na ozdobení
Postup přípravy receptu Malínské vepřové žebírko:
Vepřové kotlety očistěte a otřete čistým, mokrým hadříkem. Kosti částečně odkrojte, aby se kotlety dobře propekly. Okrajové blány nařízněte a kotlety naklepte paličkou namáčenou ve studené vodě. Osolte je, mírně opepřete a opečte po obou stranách na rozehřátém oleji. Omytá jablka zbavte jádřinců, nakrájejte na kolečka o síle jednoho centimetru a opečte na másle. Křen pečlivě očistěte, omyjte a nastrouhejte na jemném struhadle. Opečená jablka položte na kotlety a doplňte strouhaným křenem a zelenými bylinkami. Jako přílohu podávejte pečené brambory s česnekem.
Fotky receptu Malínské vepřové žebírko:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!