Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.04. 2025
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mamčin závin

fotka Mamčin závin
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mamčin závin:

500 g hladké mouky  | 1 hera  | 1 bílý smetanový jogurt /malý/  | 10-12 středních jablek  |  mouč.cukr  |  skořice  |  hrst strouhanky

Postup přípravy receptu Mamčin závin:

Z mouky, tuku a jogurtu vypracujeme na pomoučeném vále těsto a rozdělíme ho na 3 stejné díly. Postupně každý díl vyválíme, posypeme trochou strouhanky a prostředkem dáme nastrouhaná jablka, která jsme rovněž rozdělili na 3 díly, pocukrujeme moučk. cukrem se skořicí. Nejprve přehneme spodní díl těsta přes jablka a poté vrchní díl, uzavřeme kraje, aby nám jablka nevytekla a opatrně přendáme na plech vyložený pečícím papírem. Všechny 3 šišky závinu narovnáme vedle sebe na jeden plech a potřeme rozšlehaným vejcem. Upečeme v předehřáté troubě do zlatova. Vychladlý závin pocukrujeme moučkovým cukrem. Do náplně můžeme dle chuti přidat rozinky a oříšky.


Fotky receptu Mamčin závin:

Mamčin závin
Mamčin závin
Mamčin závin
Mamčin závin
Mamčin závin
Mamčin závin
Mamčin závin
Fotky vložil: hlouskova,hanina51 
Hodnocení receptu Mamčin závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !