Použité suroviny receptu Mangový krém s kiwi a hroznovým vínem:
1 mango
| 2 lžíce limetové šťávy
| 50 g nízkotučného čerstvého sýra
| 2 plátky želatiny
| 1 bílek
| 1 kiwi
| 75 g bobulí modrého vína
| šťáva z 1/2 pomeranče
| dřeň z 1/4 vanilkového lusku
| meduňka
| moučkový cukr na posypání
Postup přípravy receptu Mangový krém s kiwi a hroznovým vínem:
Mango oloupeme a vypeckujeme. 1/4 dužiny nakrájíme na plátky, zbytek pokrájíme a spolu s limetovou šťávou rozmixujeme. Pyré ušleháme s čerstvým sýrem do krému. Želatinu namočíme, nabobtnalou rozpustíme a vmícháme do krému. Z bílku ušleháme sníh, vmícháme do krému a postavíme do chladu. Oloupané kiwi nakrájíme na dílky. Bobule vína rozpůlíme a zbavíme jader. Pomerančovou šťávu smícháme s vanilkovou dření a do této směsi naložíme dilky manga, kiwi a hroznů. Z mangového krému vypichujeme noky a rozdělíme je na talířky s ovocným salátem a marinádou. Ozdobíme meduňkou a poprášíme cukrem.
Fotky receptu Mangový krém s kiwi a hroznovým vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!