60 g másla
| 50 g cukru
| 2 vejce
| 250 g polohrubé mouky
| 1/2 kypřícího prášku
| 1/2 l mléka
| 1 vanilkový puding
| cukr
| 1 tvaroh
| z 1 citronu štáva
| citronová kůra
| 1 vanilkový cukr
| 300 g višní, třešní nebo ovoce dle vaší chuti
| 30 g polohrubé mouky
| lžička kypřícího prášku
| 10 g cukru
| 1 vanilkový cukr
| 20 g másla
Postup přípravy receptu Margotčin koláč:
Utřeme máslo s cukrem, poté zašleháme vejce a prosátou mouku s kypřícím práškem.
Krém 1: uvaříme puding obvyklým způsobem.
Krém 2: tvaroh, cukr, kůru a štávu smícháme dohromady.
Do dorové formy rozetřeme těsto, nalijeme krémy, poklademe ovocem a posypeme drobenkou. Pečeme 20 minut při 180 °C.
Fotky receptu Margotčin koláč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!