Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maruščina buchta

fotka Maruščina buchta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Maruščina buchta:

těsto  | 2 vejce  | 500 g polohr. mouky  | 1 prdop  | 1 vanilk. cukr  | 1/2 l mléka  | 150 g cukru krupice  | 2 lžičky strouhané pomeranč. kůry  | na potření džem /marmeláda/  |  tuk na vymazání  |  mouka

Postup přípravy receptu Maruščina buchta:

Ingredience na těsto smícháme a pečlivě promísíme. Nakonec přidáme mléko, ale nedáváme jej všechno, přidáváme po troškách, dokud nám těsto neudělá hustší hmotu, kterou poté klademe na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech.
Maruščinu buchtu pečeme v předehřáté troubě na 200 °C do zezlátnutí. Vytáhneme a špejlí vyzkoušíme, zda-li je těsto uvnitř dopečené.
Hotovou buchtu můžeme potřít marmeládou nebo džemem, rozkrájet a podávat. Chutná nejlépe ještě teplá.


Fotky receptu Maruščina buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maruščina buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !