Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
29. 06. 2010 Hovězí maso
Hovězí maso nakrájíme na plátky, nakrojíme po stranách a jemně naklepeme. Máme- li anglickou slaninu v celku, nakrájíme též na plátky, nebo zakoupíme již krájenou, cibuli pokrájíme na kolečka. Do velk ... …více»
|
28. 06. 2010 Zvěřina
Rozehřejeme si máslo, do kterého nalijeme červené víno, pomerančovou šťávu a kávu. Vše promícháme, přidáme jalovec, povaříme asi patnáct minut, pak přidáme vývar a marmeládu. Necháme přejít varem a za ... …více»
|
28. 06. 2010 Drůbeží maso
Naporcované kuře zbavené kůže a kostí osolíme a zasypeme tymiánem. Několik hodin necháme v ledničce. Na druhý den rozpustíme 3/4 másla a opečeme kousky masa. Do jedné smetany zamícháme hořčici, do dru ... …více»
|
27. 06. 2010 Vepřové maso
Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka, maso na kostky. Do vymazaného pekáče dáme vrstvu brambor, vrstvu cibule, osolíme, opepříme a zakryjeme vrstvou osoleného a opepřeného masa. Vrstvy střídáme, pos ... …více»
|
26. 06. 2010 Vnitřnosti
Játra opláchneme a nakrájíme na rovnaké kousky, slaninu na plátky. Játra obalíme slaninou a na rozpálené pánvi opékáme asi 5 minut ze všech stran.
Brusinková omáčka: na pánev dáme brusinky, smetanu, ... …více»
|
26. 06. 2010 Drůbeží maso
Brambory očistíme a nakrájíme na plátky a osolené poklademe na vymazaný plech. Další vrstvu tvoří kuřecí čtvrtky, které osolíme a podle chuti můžeme dokořenit kořením podle chuti (bazalkou). Zeleninu ... …více»
|
26. 06. 2010 Drůbeží maso
Nakrájíme si maso na nudličky a dáme do misky. Přisypeme solamyl a sojovou omáčku (asi 2-3 pol. lžičky). Osolíme, opepříme a přidáme trošku koření Čína.
Zeleninu očistíme, oloupeme, oškrábeme.
Mrk ... …více»
|
24. 06. 2010 Drůbeží maso
Kuřecí maso opláchneme, nakrájíme na menší kousky, posypeme solí, pepřem a grilovacím kořením. Na oleji maso prudce osmahneme, snížíme teplotu a za občasného promíchání pražíme doměkka. Hotové kuřecí ... …více»
|
24. 06. 2010 Vepřové maso
Panenky opláchneme pod studenou tekoucí vodou, osušíme, zbavíme blan a každou panenku dvakrát podélně nařízneme, na silnějším konci. Necháme 1-2 cm široký okraj vcelku. Maso zapleteme do copánků, voln ... …více»
|
24. 06. 2010 Vepřové maso
Maso opláchneme pod studenou tekoucí vodou, osušíme, osolíme a opepříme. Máslo rozehřejeme a kotlety z každé strany 3-5 minut opékáme. Parmazán nastrouháme. Kysanou smetanu smícháme s parmazánem. Kotl ... …více»
|