Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
19. 06. 2010 Drůbeží maso
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky. Z oleje, sójové omáčky, kari koření a pepře připravíme marinádu, ve které necháme maso asi 2 hodiny v chladu odležet, poté nudličky opečeme na zbytku oleje. Do ho ... …více»
|
19. 06. 2010 Uzeniny
Čočku uvaříme doměkka s polovinou cibule a bobkovým listem. Po uvaření cibuli a list vyjmeme a do čočky vmícháme nadrobno nakrájenou druhou polovinu cibule s nakrájeným uvařeným uzeným masem a petržel ... …více»
|
18. 06. 2010 Vepřové maso
Oloupané brambory nakrájíme na silnější kolečka. Vložíme je do pekáčku. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, čerstvé oloupané žampiony nakrájíme na plátky. kKlobásu nakrájíme na kolečka, cib ... …více»
|
17. 06. 2010 Skopové maso
Na dno hrnce položíme nakrájenou slaninu a necháme ji zesklovatět, postupně na ni rozložíme vrstvy na kostky nakrájeného masa, brambor, nadrobno nakrájenou cibuli, zeleninu a zelí. Osolíme, opepříme, ... …více»
|
17. 06. 2010 Skopové maso
Kotlety naklepejte a na krajích nařízněte. Opečete je na rozpáleném oleji z každé strany asi 4 minuty. Vyjměte a na zbylý tuk vsypte mouku, osmahněte a zřeďte vývarem. Promíchejte a krátce povařte. Po ... …více»
|
17. 06. 2010 Králičí maso
Maso omyjeme, hřbet rozdělíme na dvě části. Všechno maso osolíme a opepříme na oleji. Oloupané stroužky česneku prolisujeme, oloupané šalotky rozčtvrtíme a obojí přidáme k masu. Přilijeme bílé víno a ... …více»
|
17. 06. 2010 Uzeniny
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím rozpůlíme medový meloun a lžící vydlabeme jadérka. Meloun nakrájíme na slabší plátky. Parmskou šunku nakrájíme na nudličky. Uvař ... …více»
|
17. 06. 2010 Drůbeží maso
Kachnu omyjeme a osušíme ubrouskem. Celou ji posolíme, i zevnitř. Kupuji čerstvý větší ananas, ale může být i z konzervy. Nakrájím ho na kousky a kachnu ním vycpu a "zadeček" zašiju nití. ... …více»
|
17. 06. 2010 Uzeniny
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu ve slané vodě. Slijeme a dáme okapat. Troubu předehřejeme na 220 °C. Zeleninu nasypeme do vroucí osolené vody a asi 4 minuty blanšírujeme. Slijeme a dáme okapat ... …více»
|
16. 06. 2010 Uzeniny
Kabanos nakrájíme na kolečka, eidam a papriku na kostičky, cibuli na čtvrtky. Střídavě napichujeme kabanos, papriku, sýr a cibuli na polovinu špejle, čímž vznikne špíz. Celý špíz obalíme v klasickém t ... …více»
|