Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
21. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuře s rajčaty a smetanou: Kuřecí prsa nakrájíme na plátky a opečeme je na rozpáleném oleji, dokud se lehce nezbarví z obou stran. Pak oheň ztlumíme a dusíme asi čtvrt hodiny. Pak osolíme, opepříme, přidáme rozpůlená rajčata ... …více»
|
21. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Křenové plátky - šup do trouby : Hlavní výhodou tohoto jídla je, že jde předchystat lehce do lednice a ve finále po plese jen šoupnout do trouby.
Naklepeme kuřecí nebo libové vepřové maso, podle chuti okořeníme, kdo solí ... …více»
|
21. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové na Moravance v pomalém hrnci: Maso v pomalém hrnci, libové vepřové - naklepané, posolit, vždy dám vrstvu masa, postříkám sójovou omáčkou a pokladu vrstvou Moravanky a další vrstva, na závěr zalijeme lákem z Moravanky, maso má od t ... …více»
|
21. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Jednoduchá čína z vepřového masa: Plátky kotletky nakrájíme na kostičky, okořeníme kořením čína a dle chuti osolíme. Kořeněné kostičky masa zakápneme olejem a promícháme. Maso necháme uležet v lednici alespoň 2 hodinky a potom ho ores ... …více»
|
20. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřový paprikáš: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a obalíme ve lžíci papriky. Maso opečeme na 2 lžic oleje na pánvi (asi 5 minut). Po 5ti minutách maso vyndáme a na pánvi osmahneme cibuli. Po změknutí cibul ... …více»
|
20. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Falešná svíčková na víně: Maso nakrájíme na plátky a obalíme ho ve směsi mouky, soli a pepře. Pak plátky zrudka osmahneme na pánvi na rozpáleném olej (asi 5 minut). Pak osmahneme na pánvi nakrájenou cibuli a přidáme ji k masu. ... …více»
|
20. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Steak balíček: Medailonky osolíme, opepříme. Každý medailonek omotáme kolem obvodu plátkem slaniny a něčím převážeme. Na pánev dáme 2 lžíce oleje a zprutka medailonky opečeme z obou stran.
Dále uděláme omáčku. P ... …více»
|
20. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Vznešené brambory: 1. Brambory očistíme kartáčkem, ale neloupeme je ani nekrájíme. Zalijeme je osolenou vodou a uvaříme do poloměkka. Musíme dávat pozor, abychom je nepřevařili, protož by se při další úpravě rozpadly.
... …více»
|
20. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Karlovarský závin: Plát vepřového masa naklepeme a osolíme. Vejce rozšleháme, usmažíme na oleji, přidáme hrášek a na malé kousky pokrájenou šunku. Vaječnou směsí pak potřeme připravený vepřový plát, do středu položíme o ... …více»
|
19. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Masový měšec s náplní: Maso rozklepeme na co nejtenčí plátky. Maso osolíme a opepříme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme ji na tenké kousky. Orestujeme ji na másle. Po chvíli přidáme nakrájené houby, které zlehka osmahneme.
Do ... …více»
|