Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
22. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí prsa s cikánskou roládou: Na panvi orestujeme cibulku, domáci špek, pak dáme kuřecí prsa, cikánskou roládu nákrájenou na nudlíčky, posolíme a popepříme a dusíme do měkka, nakonec přídáme na kostíčky nakrájeny pomeranč a červen ... …více»
|
22. 02. 2010 Mleté maso
Příprava receptu Zahradnický řízek: Do mletého masa přidáme nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek, sůl, majoránku, teplé mléko – vyšleháme, přidáme vločky, vejce, strouhanku, zeleninu, sůl, dobře promícháme.
Tvoříme malé řízečky, oba ... …více»
|
22. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí roštěná na zázvoru s bramboráčky: Hovězí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na rozehřátém oleji, nejlépe v teflonové pánvi. Když maso začne pouštět šťávu, přisypeme mletý zázvor. Mícháme a když se vyvaří šťáva z masa,zasypeme hla ... …více»
|
22. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Pikantní kotlety v chilli omáčce: Po stranách nakrojené kotlety naklepeme, okořeníme. Na trošce rozpáleného oleje zprudka opečeme z obou stran, ztlumíme, osolíme a zakapeme sojovou omáčkou. Trochu podle potřeby podlijeme horkou vodou ... …více»
|
22. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Uzené maso na kyselém zelí: Uzené maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. V hluboké pánvi rozpálíme olej a nakrájené maso ze všech stran opečeme. Šalotku očistíme, nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Mírně osolíme, opepříme ... …více»
|
21. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěná na cibuli, paprice s feferonkou: Naklepané plátky masa okořeníme solí, pepřem a oběma paprikami. Na rozpáleném oleji orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, a maso na ní po obou stanách zprudka opečeme. Podlijeme vodou a dusíme domě ... …více»
|
21. 02. 2010 Telecí maso
Příprava receptu Telecí kýta na olivách a smetaně: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a na rozpáleném oleji osmahneme. Vmícháme vypeckované olivy a 1 - 2 minuty podusíme. Zalijeme smetanou smíchanou s pažitkou, opepříme a prohřejeme (nesmí se už vaři ... …více»
|
21. 02. 2010 Mleté maso
Příprava receptu Pařížský biftek z mletého masa: Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme 8 tenkých bifteků, které položíme na krajíčky toastového chleba. Opékáme pomalu na pánvi nejdříve stranu s masem, potom otočíme a opečeme chleba (šťáva ... …více»
|
21. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí nudličky s anglickou slaninou: Na oleji osmažit na kostičky nakrájenou cibuli, pokrájený párek a slaninu, potom přidat na nudličky nakrájené maso, osolit, okořenit a trochu osmažit. Trochu podlít vodou a nechat dusit do změknutí ma ... …více»
|
21. 02. 2010 Telecí maso
Příprava receptu Telecí kapsy plněné sýrem a šunkou: Telecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Pak na ně poklademe šunku a sýr, přehneme a sepneme párátkem. Na pánvičce rozpustíme máslo, telecí kapsy necháme orestovat, poté zalijeme vývar ... …více»
|