Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
19. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Krůtí prsa s kořením Provence: Maso nakrájíme na nudličky, žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky.
Vše orestujeme na oleji, osolíme, přidáme koření a 20 minut dusíme.
Přidáme strouhanou nivu, víno, podusíme a zahustíme taveným ... …více»
|
19. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Krůtí bábovka: Formu na bábovku vyložíme pečícím papírem. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Polovinu řízků naskládáme do formy a vrstvíme náplň ze salámu nakrájeného na proužky nebo můžeme dát párek, na to okurči ... …více»
|
19. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí špízy gyros: Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a každou zabalíme do plátku slaniny. Napícháme na špejle, pokapeme olejem, citrónovou šťávou, osolíme, okořeníme a necháme nejlépe přes noc odležet. Pak špízy upeč ... …více»
|
19. 02. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Zapečené vrtulky: Těstoviny uvaříme. Nakrájíme cibuli, česnek rozmačkáme, papriku a salám nakrájíme na drobno. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, česnek. Dusíme až cibule zesklovatí, postupně přidáváme salám, hrá ... …více»
|
18. 02. 2010 Králičí maso
Příprava receptu Nakládaný králík na zelenině: Králíka nasolíme, přidáme bobkový list, kuličky nového koření a pepře, zasypeme zeleninou a pokrájenou cibulí, polimeme olivovým olejem a vodou.
Králíka doporučuji nechat tak 2-3 dny v této směsi n ... …více»
|
18. 02. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Krůtí prsa na hříbkách a smetaně: Krůtí řízky naklepeme přes fólii a osolíme. Očistíme si i houby. Neoddělujeme u nich nohy, ale podélně je nakrájíme na tenké plátky. Krůtí řízky po obou stranách opečeme. Nakonec přidáme nakrájené hou ... …více»
|
18. 02. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové závitky na smetaně: Maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na 4 plátky. Každý plátek rozklepeme do šířky, potřeme hořčicí, posolíme, popepříme a poklademe kousky natvrdo uvařeného vejce, proužky okurky a salámu. Dobře svineme ... …více»
|
18. 02. 2010 Telecí maso
Příprava receptu Čínská telecí kýta: Odblaněné, omyté a osušené maso rozkrájíme na proužky. V misce rozmícháme škroubovou moučku se 2 lžícemi vody, přidáme vejce, proužky masa a dobře promícháme, aby byl každý kousek obalen. Potom vložím ... …více»
|
18. 02. 2010 Vnitřnosti
Příprava receptu Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem: Uařený jazyk nakrájíme podélně na plátky silné cca 1 cm, osolíme a obalíme v hladké mouce. Namáčíme je do hustého těsta připraveného z piva, sýra, zázvoru, vajec, soli a polohrubé mouky a v horkém ole ... …více»
|
17. 02. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Vařený hovězí jazyk s polskou omáčkou: 1. Jazyk omyjeme, dáme vařit do hrnce s osolenou vodou, do které dáme na drobno nakrájenou kořenovou zeleninu, 1 cibuli, citronovou kůru a ostatní koření.
2. Uvařený jazy vyjmeme z vody opláchneme s ... …více»
|