Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí prsa s kořením Provence

Krůtí prsa s kořením Provence
19. 02. 2010 Drůbeží maso +++++++-__
Příprava receptu Krůtí prsa s kořením Provence: Maso nakrájíme na nudličky, žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Vše orestujeme na oleji, osolíme, přidáme koření a 20 minut dusíme. Přidáme strouhanou nivu, víno, podusíme a zahustíme taveným ... …více»

Krůtí bábovka

Krůtí bábovka
19. 02. 2010 Drůbeží maso +++++++-__
Příprava receptu Krůtí bábovka: Formu na bábovku vyložíme pečícím papírem. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Polovinu řízků naskládáme do formy a vrstvíme náplň ze salámu nakrájeného na proužky nebo můžeme dát párek, na to okurči ... …více»

Kuřecí špízy gyros

Kuřecí špízy gyros
19. 02. 2010 Drůbeží maso +++++++-__
Příprava receptu Kuřecí špízy gyros: Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a každou zabalíme do plátku slaniny. Napícháme na špejle, pokapeme olejem, citrónovou šťávou, osolíme, okořeníme a necháme nejlépe přes noc odležet. Pak špízy upeč ... …více»

Zapečené vrtulky

Zapečené vrtulky
19. 02. 2010 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Zapečené vrtulky: Těstoviny uvaříme. Nakrájíme cibuli, česnek rozmačkáme, papriku a salám nakrájíme na drobno. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, česnek. Dusíme až cibule zesklovatí, postupně přidáváme salám, hrá ... …více»

Nakládaný králík na zelenině

Nakládaný králík na zelenině
18. 02. 2010 Králičí maso ++++++-___
Příprava receptu Nakládaný králík na zelenině: Králíka nasolíme, přidáme bobkový list, kuličky nového koření a pepře, zasypeme zeleninou a pokrájenou cibulí, polimeme olivovým olejem a vodou. Králíka doporučuji nechat tak 2-3 dny v této směsi n ... …více»
 

Krůtí prsa na hříbkách a smetaně

Krůtí prsa na hříbkách a smetaně
18. 02. 2010 Drůbeží maso +++++++++_
Příprava receptu Krůtí prsa na hříbkách a smetaně: Krůtí řízky naklepeme přes fólii a osolíme. Očistíme si i houby. Neoddělujeme u nich nohy, ale podélně je nakrájíme na tenké plátky. Krůtí řízky po obou stranách opečeme. Nakonec přidáme nakrájené hou ... …více»

Vepřové závitky na smetaně

Vepřové závitky na smetaně
18. 02. 2010 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřové závitky na smetaně: Maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na 4 plátky. Každý plátek rozklepeme do šířky, potřeme hořčicí, posolíme, popepříme a poklademe kousky natvrdo uvařeného vejce, proužky okurky a salámu. Dobře svineme ... …více»

Čínská telecí kýta

Čínská telecí kýta
18. 02. 2010 Telecí maso +++++++-__
Příprava receptu Čínská telecí kýta: Odblaněné, omyté a osušené maso rozkrájíme na proužky. V misce rozmícháme škroubovou moučku se 2 lžícemi vody, přidáme vejce, proužky masa a dobře promícháme, aby byl každý kousek obalen. Potom vložím ... …více»

Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem

Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem
18. 02. 2010 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem: Uařený jazyk nakrájíme podélně na plátky silné cca 1 cm, osolíme a obalíme v hladké mouce. Namáčíme je do hustého těsta připraveného z piva, sýra, zázvoru, vajec, soli a polohrubé mouky a v horkém ole ... …více»

Vařený hovězí jazyk s polskou omáčkou

Vařený hovězí jazyk s polskou omáčkou
17. 02. 2010 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Vařený hovězí jazyk s polskou omáčkou: 1. Jazyk omyjeme, dáme vařit do hrnce s osolenou vodou, do které dáme na drobno nakrájenou kořenovou zeleninu, 1 cibuli, citronovou kůru a ostatní koření. 2. Uvařený jazy vyjmeme z vody opláchneme s ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !